Reitan Convenience

Reitan Convenience omfatter Narvesen i Norge og Latvia, Pressbyrån i Sverige, 7-Eleven i Norge, Sverige og Danmark, R-kioski i Finland, R-kiosk i Estland, samt R-kiosk og Lietuvos Spauda i Litauen. Reitan Convenience har en markedsledende posisjon i alle sine land. Antall utsalgssteder per 31. desember 2012 var 2.495, og Reitan Convenience hadde i 2012 en omsetning på 13,4 milliarder kroner.
 

Narvesen er kiosken med stor K, og har vært en av Norges ledende servicebedrifter i mer enn 100 år. Kjeden ble etablert i 1894 av Bertrand Narvesen, og har næmere 400 kiosker i hele Norge, med over 200.000 kundebesøk hver dag. Narvesen-eventyret startet med salg og distribusjon av lesestoff, og fremdeles er kjedens hovedprodukt lesestoff i vid forstand.

7-Eleven er Skandinavias ledende conveniencekjede, og har vært i Norge siden 1986. I dag har Reitan Convenience til sammen nærmere 500 7-Eleven-butikker i Skandinavia, fordelt på 7-Eleven i bybildet og i samarbeidet Shell/7-Eleven. I 7-Eleven skal vareutvalg og åpningstider tilfredsstille travle og moderne menneskers behov for å kunne få ”hva som helst, når som helst, hvor som helst”. 7-Eleven finner du derfor i byer og langs vei over hele Skandinavia.

På samme måte som med Narvesen i Norge, er Pressbyrån Sveriges ledende aktør innenfor kiosk og servicehandel med forretninger over hele Sverige. Tilbudet er bredt og lett tilgjengelig for mennesker på farten – ”snabbt och enkelt” som de selv sier. Pressbyrån er en svært sterk merkevare i det svenske markedet, med over 250.000 kundebesøk hver eneste dag. Pressbyrån tilbyr varer som sjokolade, hurtigmat, drikke, aviser, blader og diverse tjenester.

R-kioski er den ledende aktøren på kioskmarkedet i Finland, samt gjennom R-kiosk i Estland og Litauen, og Lietuvos Spauda i Litauen. R-kioski og R-kiosk har totalt over 1000 utsalgssteder.

Les mer

Reitangruppen


Reitangruppen

Samarbeidspartnere

         
     


     

Location
   
     
Rema distribusjon   Nordisk Film
  

Kontakt

Kundeservice
Telefon: 66 93 67 10
Kundeservice: Man-fre kl 08-16
E-post: Engrospartner

Henvendelser vedr transport besvares på telefon frem til kl 20

Sentralbord
Telefon: 66 93 67 00
Åpningstid: Man-fre kl 08-16

FFA vedr Legemidler
E-post: Per Waaler
Telefon: 930 23 564