Europris

Året er 1992 og i mai startet en mann ved navn Wiggo Erichsen opp den første Europris butikken i Stavanger. Butikken eksisterer fortsatt den dag i dag og bærer navnet Støperigata. Siden gikk det slag i slag med stadig flere butikker rundt om i landet.

I år 2000 kjøpte «engrosgrûnderen» Terje Høili seg inn i Europris og tok oss med på en fantastisk reise hvor vårt merkenavn virkelig ble kjent for allmenheten. Gründerne solgte seg senere ut av selskapet men følger fortsatt engasjert med på det vi driver med. Vi er i dag eid av investeringsfondet Nordic Capital.

I dag er vi en landets mest kjente kjeder. Over 90% av alle nordmenn sier de kjenner til Europris. Vi er også en hjørnesteinsbedrift i Fredrikstad, hvor vårt hovedkontor og vårt store sentrallager er plassert. Butikkene våre er lokalisert over hele vårt langstrakte land, og vi vokser med 10-12 butikker hvert år. Ca. 30% av våre butikker er eid av franchisetakere og de siste 70% er egeneide butikker.

Nærmere 85% av varene våre kommer fra egen grossist/lager. Vi har fokus på å kjøpe flest mulig varer direkte fra produsent, i store kvanta og gjerne sammen med internasjonale partnere. Det gjør at vi kan holde så lave priser.

På lageret vårt  jobber det ca. 150 mennesker hver eneste dag med å ta imot og sende ordrene ut til dere. Og på hovedkontoret forøvrig er det over 100 mennesker som har som oppgave å gjøre butikkhverdagen enklere og mer effektiv.

Reitangruppen


Reitangruppen

Samarbeidspartnere

         
     


     

Location
   
     
Rema distribusjon   Nordisk Film
  

Kontakt

Kundeservice
Telefon: 66 93 67 10
Kundeservice: Man-fre kl 08-16
E-post: Engrospartner

Henvendelser vedr transport besvares på telefon frem til kl 20

Sentralbord
Telefon: 66 93 67 00
Åpningstid: Man-fre kl 08-16

FFA vedr Legemidler
E-post: Per Waaler
Telefon: 930 23 564